Groepstraining

Verantwoord met honden

Het trainen in een groep met andere hond-eigenaar-combinaties heeft zowel voordelen als nadelen.

Allereerst is het natuurlijk leuk om samen met anderen bezig te zijn met het trainen van je hond. Je kunt heel veel leren door mee te kijken en luisteren naar de feedback die de instructeur aan anderen geeft en voor jezelf na te gaan of dit misschien ook voor jou geldt. In een groep worden zowel individuele oefeningen aangereikt die je samen met je eigen hond gaat uitvoeren als ook oefeningen die je samen met anderen in de groep uitvoert. Op een speelse en positieve manier leren jij en jouw hond allerlei nuttige zaken als lopen aan de lijn, naar je toe komen als je roept, gaan zitten en liggen enz..

Ook wordt aandacht besteed aan veel voorkomende opvoedings- of gedragsproblemen, zoals bijvoorbeeld uitvallen naar andere honden of het najagen van verkeer.

Dog Sport Academy biedt groepstrainingen aan op verschillende niveau’s van puppy tot gevorderden. Ook het trainen van sport- en werkhonden behoort tot de mogelijkheden. Kijk voor meer informatie over de verschillende groepstrainingen op de betreffende pagina’s.

Vraag hier informatie aan over de mogelijkheden die Dog Sport Academy voor jou heeft.